Extra opties bij te boeken bij het reserveren

Ontbijt- en dinerservice

Bestel een heerlijk dagvers ontbijt om de dag goed mee te beginnen met je mede-opvarenden. Broodjes, croissants, beleg, een volle tafel. Daarna afvaren de Maasplassen op voor een geweldige dag op het water.

Aan het eind van de dag kom je voldaan van het varen in de thuishaven terug en staat het diner al voor je klaar.

Wel even van tevoren bestellen!

Cadeaubon

Een cadeaubon is altijd leuk om te krijgen maar nog veel leuker om te geven aan iemand die je een vakantie gunt.

Ken jij iemand die wel een vakantie kan gebruiken? Bestel een cadeaubon bij Otter Easy Houseboats en geef de allerliefste een watervakantie op een huisboot cadeau! Samen met de cadeauontvanger overleggen we dan over de reservering. Dat komt helemaal goed!

Feestdagen

Kerst, Pasen, Pinksteren en Hemelvaartsdag worden nog gezelliger, als je ze met of zonder familie en vrienden viert op een Otter huisboot op de Maasplassen in Limburg. De boten worden voor iedere feestdag sfeervol aangekleed en versierd. Zo kom je zelf ook helemaal in de mood.

Speciale gelegenheden

Vier wat je te vieren hebt, is ons devies! En heb je bijvoorbeeld een jubileum, ben je net of 25 jaar getrouwd of gewoon blij dat je een feestje kán vieren? Vier het bij ons op een huisboot tijdens een weekend of een paar dagen weg.

Feestjes op het water zijn de beste en daar werken wij graag aan mee. Geef aan ons door wat de feestelijke gebeurtenis is en wij bereiden de huisboot alvast voor op een feestelijke aankomst. Een betere indruk kan je niet maken op het feestvarken.

dameskapiteins bij Otter Easy Houseboats7

Teamuitstapje

Hoe leer je anderen, of het je collega’s zijn, of klanten, goed kennen? Door samen een nacht door te brengen. Met Otter Easy Houseboats ga je met je groep op avontuur in de Maasvallei.
Je springt samen in het water voor allerlei wateractiviteiten. Of je vaart langs alle mooie plaatsen in de Maasplassen en legt aan in de mooie jachthavens in de buurt.

dameskapiteins bij Otter Easy Houseboats7

Familieweekend

Voor ieder gezin een eigen accomodatie is ideaal als je samen een weekend door wilt brengen. Er zijn 5 boten beschikbaar, dus neem je familie mee! Een huisboot voelt net als een vakantiehuis en is minimaal geschikt voor 4 personen. Hoe gaaf is het, om met z’n allen het avontuur aan te gaan en te gaan varen!

Bedlinnen

Genieten van onze hotelservice: de bedden worden voor je opgemaakt, zodat je ‘s avonds, na een heerlijke avond met een glas wijn en zonsondergang op je bootterras, direct tussen de lakens kunt kruipen. Bestel het bedlinnen tijdens je reservering.

Badlinnen

De luxe warmwaterdouches op de Comfort M en XL worden nog luxer met onze zachte handdoeken. Dat is toch hardstikke fijn als het al klaarligt in onze luxe doucheruimte? Een handdoekenpakket bestaat uit een grote en een kleine handdoek. Per persoon bij te boeken als extra optie.

Gasbarbecue

Op het water is er niets heerlijkers dan lekker buiten eten klaarmaken. Een handige 5-persoons gasbarbecue hebben wij voor je beschikbaar. Geen gedoe met briketten, maar veilig en snel barbecuen met genoeg ruimte voor 5 personen. Je bestelt deze bij de extra opties.

Hond mag mee

Viervoeters genieten enorm van het leven op het water en is daarom van harte welkom op onze boten.

supboarden op de Maasplassen Otter Easy Houseboats

Suppen op de Maasplassen

Sup, de afkorting voor stand-up paddle, staat bij ons voor plezier op het water. Staan of zitten op een supboard en de plassen rond paddelen geeft je een heerlijk vrij gevoel en je bent lekker bezig. Bij ons te huur tijdens je verblijf op een Otter huisboot.

Kinderstoel

Voor het eerst met de kleine op vakantie. Ze heeft nog wel haar eigen stoel nodig. We hebben een kinderstoel gratis beschikbaar. Wel even bij het reserveren aangeven dat je een kinderstoel nodig hebt.