paarden Maasplassen Belgisch Limburg

Een huisboot als investering

Een huisboot is niet alleen de ideale plek om even helemaal tot rust te komen en te genieten van de zon, het water en de natuur, het is ook een slimme investering.

Er is steeds meer vraag naar bijzondere recreatiewoningen, zowel nationaal als internationaal. Kijk maar naar het succes van bijvoorbeeld Airbnb. Daarbij hebben vakantiewoningen die aan het water liggen altijd een streepje voor. Met een huisboot kunnen bovengemiddelde rendementen behaald worden door investeerders en kun je andere gasten laten ervaren hoe fijn het is om kapitein op een huisboot te zijn. 

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om eigen gebruik en verhuur met elkaar te combineren. Zo geniet je één of meerdere keren per jaar van een goedkope vakantie op het water, terwijl je in de andere weken je investering langzaamaan terugverdient door de verhuur van de huisboot. Het beste van beide werelden!

 

Als jachthaven in een huisboot investeren

Ook als jachthaven kun je investeren in een huisboot. Je ligplaatsen zijn waarschijnlijk al geschikt voor huisboten, want deze passen qua afmeting in elke box.

De huisboot kun je vervolgens aan ligplaatshuurders aanbieden als aantrekkelijk alternatief voor hun eigen jacht of boot. Op deze manier kun je met gemak je ligplaatsen verhuren voor 5, 10 of misschien wel 15 jaar. Een langdurig rendement dus!

 

Informeer naar de mogelijkheden

Een huisboot verhuren kan voor een mooie jaarlijkse opbrengst zorgen. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Wij adviseren je graag over een eventueel rendement, afschrijvingstermijnen en mogelijke verhuurprijzen in de verschillende seizoenen. Dankzij onze eigen ervaring weten we ook hoe je het beste kunt adverteren om zo gasten naar je huisboot te trekken en mooie verhuurresultaten te behalen met een groeiende groep geïnteresseerden. 

Download hier de brochure van onze Otter Luxboot

Otter Easy Houseboats comfortklasse M

Neem contact op!

Stel je vraag via het contactformulier

Zin in een watervakantie?

reserveer je boot naar keuze