Thuishaven jachthaven De Spaanjerd

De thuishaven van Otter Easy Houseboats is jachthaven De Spaanjerd, gelegen in Kinrooi aan de Grensmaas in Belgisch Limburg. De haven ligt circa 15 km vanaf Roermond. Een echte familiejachthaven met de Blauwe Vlag! Er zijn bijna 550 ligplaatsen en vanwege snelheidsbeperkingen wordt er altijd rustig gevaren. De Spaanjerd beschikt over tal van kwalitatieve voorzieningen, zoals 4 nieuwe oplaadpalen voor de elektrische auto, mooi uitgeruste speelterreinen, een wasserette, wifi, schoon sanitair, een gratis fijn zandstrand en leuke wateractiviteiten. Lekker eten en drinken kunt u op wandelafstand. De gemeente Kinrooi zelf is alleen al vanwege zijn uitgebreide, bewegwijzerde fiets- en wandelroutenetwerk een bezoekje waard. 

 

De Otter ligplaatsen

De ruime ligplaatsen van Otter huisboten liggen aan een moderne 2,5 meter brede steiger.  Deze steiger, die wordt aangeduid met de letter ‘Q’  is gelegen aan een smalle landtong met vrij uitzicht over de haven, de zeilschool en het grote recreatiemeer voor de haven. Stap aan boord en voel direct de vrijheid van een vakantie op het water.  De nieuwe en ruime sanitaire voorzieningen bevinden zich op slechts 100 meter van onze ligplaatsen. Tijdens uw vakantie op de huisboot heeft u dus alle gemakken binnen handbereik! Onze steiger ‘Q’ bevindt zich in het gedeelte van de haven waar voornamelijk luxe motorjachten en zeiljachten hun vaste ligplaats hebben. Wanneer het zonnetje schijnt, waant u zich daarom al snel aan de Franse Rivièra.  

Bereikbaarheid

Het adres van De Spaanjerd is Maasdijk 1, Parkeerplaats 3 Poort 9 in Kinrooi, België. Dit is net over de grens met Nederland. De steiger van Otter-ehb staat duidelijk aangegeven met borden vanaf de Maasdijk. U gaat naar binnen via een poort met een pincode. Deze krijgt u toegestuurd via email of Whats-app vlak voor aankomst. De weg wijst zich vanzelf en vanaf de ingang ziet u de Otter-boten al liggen.

 

Varen of niet varen

De meeste van onze gasten kiezen er voor varend de schitterende Maasvallei te ontdekken. U heeft ook de mogelijkheid om een huisboot stilliggend te huren. Met name de luxe Comfort Klasse M en de Comfort Klasse XL boot worden frequent in de winter stilliggend als drijvend appartement gehuurd. Jachthaven De Spaanjerd is met zijn voorzieningen zeer geschikt om een aantal dagen te blijven liggen.  

Schipper aan boord

Wanneer u wel het water op wilt, maar niet zelf wilt varen, heeft u bij Otter-ehb de optie om een tegen een gereduceerd tarief een schipper in te huren die u ook nog eens alles kan vertellen over de geschiedenis, natuur en cultuur van de Maasvallei.

 

Lees meer over de extra optie Varen

Webcam

Bekijk de jachthaven live via de webcam

Haven de Spaanjerd Otter Easy Houseboats8
Haven de Spaanjerd Otter Easy Houseboats9
Haven de Spaanjerd Otter Easy Houseboats10
bewegwijzering paal 4 jachthaven de Spaanjerd
oplaadpaal Jachthaven de spaanjerd

Greatstay App Store

Greatstay Android

Zin in een watervakantie?

reserveer je boot naar keuze