Thuishaven jachthaven De Spaanjerd

De thuishaven van Otter Easy Houseboats is jachthaven De Spaanjerd, gelegen in Kinrooi aan de Grensmaas in Belgisch Limburg. De haven ligt circa 15 km vanaf Roermond. Een echte familiejachthaven met de Blauwe Vlag! Er zijn bijna 550 ligplaatsen en vanwege snelheidsbeperkingen wordt er altijd rustig gevaren. De Spaanjerd beschikt over tal van kwalitatieve voorzieningen, zoals 4 nieuwe oplaadpalen voor de elektrische auto, mooi uitgeruste speelterreinen, een wasserette, wifi, schoon sanitair, een gratis fijn zandstrand en leuke wateractiviteiten. Lekker eten en drinken kun je op wandelafstand. De gemeente Kinrooi zelf is alleen al vanwege zijn uitgebreide, bewegwijzerde fiets- en wandelroutenetwerk een bezoekje waard. 

 

De Otter ligplaatsen

De ruime ligplaatsen van Otter huisboten liggen aan een moderne 2,5 meter brede steiger.  Deze steiger wordt aangeduid met de letter ‘Q’ en is gelegen aan een smalle landtong met vrij uitzicht over de haven, de zeilschool en het grote recreatiemeer voor de haven. Stap aan boord en voel direct de vrijheid van een vakantie op het water. 

De nieuwe en ruime sanitaire voorzieningen bevinden zich op slechts 100 meter van onze ligplaatsen. Tijdens je vakantie op de huisboot heb je dus alle gemakken binnen handbereik!

Onze steiger ‘Q’ bevindt zich in het gedeelte van de haven waar voornamelijk luxe motorjachten en zeiljachten hun vaste ligplaats hebben. Wanneer het zonnetje schijnt, waan je je daarom al snel aan de Franse Rivièra.

 

Bereikbaarheid

Het adres van De Spaanjerd is Maasdijk 1, Parkeerplaats 3 Poort 9 in Kinrooi, België. Dit is net over de grens met Nederland. De steiger ‘Q’ van Otter-ehb staat duidelijk aangegeven met borden vanaf de Maasdijk. Je gaat naar binnen via een poort met een pincode. Deze krijg je toegestuurd via email of Whats-app vlak voor aankomst. De weg wijst zich vanzelf en vanaf de ingang zie je de Otter-boten al liggen.

Varen of schipper inhuren

Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn.

Lees meer over de extra optie Varen

Haven de Spaanjerd Otter Easy Houseboats8
Haven de Spaanjerd Otter Easy Houseboats9
Boot Tankstation
Haven de Spaanjerd Otter Easy Houseboats10
bewegwijzering paal 4 jachthaven de Spaanjerd
oplaadpaal Jachthaven de spaanjerd

Greatstay App Store

Greatstay Android

Zin in een watervakantie?

reserveer je boot naar keuze