Teamuitstapje

Leer je collega's goed kennen. Heb je interesse in een teamuitje?
Meer informatie aanvragen

Beleef gave avonturen met je collega’s

Overnachten op het water

Hoe leer je anderen goed kennen? Door samen een nacht door te brengen. Met Otter Easy Houseboats ga je met je groep op avontuur in de Maasvallei.
Want je mag zélf wegvaren met je huisboot. Zonder vaarbewijs.

Je springt samen in het water voor allerlei wateractiviteiten. Of je vaart langs alle mooie plaatsen in de Maasplassen en legt aan in de mooie jachthavens in de buurt.
Je hangt lekker op het zandstrand in haven De Spaanjerd, of je trekt er met de fiets op uit in het omliggende natuurgebied.

 

Op elke boot kunnen 4 tot 6 personen verblijven.

dameskapiteins bij Otter Easy Houseboats7

Onze boten

Onze huisboten Comfort M en Comfort XL zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. De Compact klasse is geschikt voor 4 personen. Alle boten hebben een (klein) loungedek en een watertrap. Je springt dus zo in het water. En daarna drink je een drankje op je eigen terras. Gewoon op het water in de Maasplassen.

Er is voor ieder wat wils. Zo is de Compact klasse een echt tiny house op het water, daaraan heb je precies genoeg. De boot is klein, dus lekker wendbaar. Ideaal voor beginners. Er is een stapelbed en een uittrekbaar tweepersoonsbed, een kleine keuken en een wasruimte met wc. Een warme douche bevindt zich op het buitenterras.

Meer ruimte nodig? Dan zijn de Comfort-boten misschien iets voor je. De M-Klasse heeft plek voor vier personen, de XL voor zes personen. Je hebt hier goede verwarming en warm water in de volwaardige badkamer. De XL-boot heeft zelfs een bovendek.

En voor de luxepaarden is er de Luxboot. Een groot opgezette huisboot die van alle gemakken is voorzien. Denk aan twee overdekte buitendekken, een luxe badkamer met bad en een zespersoonseettafel. Let wel: deze boot wordt alleen stilliggend verhuurd. Je verblijft in de pittoreske thuishaven De Spaanjerd in Kinrooi (net over de grens in België).

dameskapiteins bij Otter Easy Houseboats5

Zelf varen of niet?

Voor wie zelf wil varen, is de schipperstraining vooraf verplicht. Die boek je eenvoudig bij als extra optie. In ongeveer een uur leer je alle basisvaardigheden voor het varen met een huisboot. Vaar je liever niet zelf maar wil je wel met de groep het water op en de plassen verkennen? Boek er dan een schipper bij. Bijkomend voordeel: hij of zij kan je ook alles vertellen over de geschiedenis, natuur en cultuur van de Maasvallei. Je kunt een schipper per dagdeel inhuren.

Overnachten

De boot is net als een vakantiehuisje. Je kunt er gewoon slapen. Daarvoor kun je, na een dag varen, aanleggen in één van de omliggende jachthavens, of je verblijft in thuishaven De Spaanjerd. 

Otter Easy Houseboats comfort M

Praktische informatie

In De Spaanjerd is er voldoende ruimte om te parkeren. Daar zijn ook alle luxe sanitaire voorzieningen, zoals douches en toiletten. Horeca is er op loopafstand en in de omgeving is een uitgebreid fiets- en wandelnetwerk. In de wintermaanden worden alle boten in principe stilliggend verhuurd. Lees hier meer informatie over varen en wanneer er wel of niet gevaren kan worden.

Otter Easy Houseboats gas bbq

Zin in een bijzonder teamuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

 

[caldera_form id="CF5e25da6a1f5a6"]