Vaar over de Maasplassen naar Thorn, leg aan bij onze exclusieve Otter aanlegsteiger in Thorn en geniet van alle faciliteiten die de natuur en Parc Maasresidence Thorn te bieden heeft:

  • Lekker laten verwennen in één van de horecagelegenheden
  • Spelen met zand en water op het Beach strand
  • Leuke activiteiten voor kinderen van alle leeftijden
Luxboot aangelegd bij Otter aanlegsteiger

Exclusieve Otter aanlegsteiger Thorn

Een dagje varen op de Maasplassen geeft dat heerlijke vrije gevoel van op het water zijn en genieten van de natuur. Ga er een dag op uit om te varen over de Maasplassen. Na plusminus 45 minuten kom je via vanaf de Spaanjerdplas, via de Maas bij de Maasplas De Grote Hegge. Daar leg je aan bij de exclusieve Otter aanlegsteiger. Deze ligt vlak tegen Parc Maasresidence Thorn aan. Als je hebt aangelegd, kijk je uit over de Maasplas De Grote Hegge.
 
Otter Easy Houseboats heeft 5 eigen aanlegplaatsen waar je overdag of ‘s nachts mag blijven liggen en kan genieten van de ondergaande zon. Overnachten gaat vanzelf en morgen kan je weer verder varen of gewoon terug naar Kinrooi.
Limburg wandelen

Wandelen

Via een korte wandelroute langs de boulevard en een idyllisch bruggetje wandel je naar Parc Maasresidence Thorn, waar je gebruik mag maken van alle faciliteiten. De andere kant op is ook een heerlijke wandeling door de natuur, langs het water en zandstrandjes. De buffels staan daar te grazen.

Activiteiten

Parc Maasresidence Thorn biedt diverse luxe faciliteiten en evenementen aan die jouw verblijf in Thorn nog meer glans geven. Duik bijvoorbeeld in het overdekte MRT zwembad en geniet van de prachtige natuurlijke Maasplassen op het dagstrand MRT Beach. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een superdag in goed gezelschap.

Thorn

Het witte dorp Thorn

Het prachtige dorp Thorn is het zeker waard om te bekijken en sfeer te proeven. Pak een terrasje en bezoek de kathedraal en wandel daarna gezellig door het witte dorp. Nog even een lekkere lunch of diner of op het park van Maasresidence Thorn en dan weer terug op de boot om van de zonsondergang te genieten.

E-FLOW foilen Otter Easy Houseboats

Efoilen

Wil je iets nieuws leren op het water, dan is Efoilen misschien iets voor jou. Zweven boven het water.
Boek hier één of meerdere dagdelen in de jachthaven in Thorn.
Humphries Parc Maasresidence
Winter met Otter Easy Houseboats Limburg
tter Easy Houseboats Comfort Klasse M Plus stuurstand op boegterras
Otter Easy Houseboats terras
paarden Maasplassen Belgisch Limburg
Otter aanlegsteiger Thorn Easy HOuseboats web
Winter met Otter Easy Houseboats Limburg
Winter met Otter Easy Houseboats Limburg
Winter met Otter Easy Houseboats Limburg
Galloway koeien Maasplassen web

Zin in een watervakantie?

reserveer je boot naar keuze