Extra opties bij te boeken bij het reserveren

Otter aanlegsteiger Thorn 4 Easy Houseboats met blauwe brug

Exclusieve Otter aanlegsteiger in Thorn

Ga er een dag op uit om te varen over de Maasplassen. Na plusminus 45 minuten kom je vanaf de Spaanjerdplas, via de Maas bij de Maasplas De Grote Hegge. Daar leg je aan bij de exclusieve Otter aanlegsteiger, vlak tegen Parc Maasresidence Thorn aan. 
Otter Easy Houseboats heeft 5 eigen aanlegplaatsen waar je overdag of ’s nachts mag blijven liggen en kan genieten van de ondergaande zon. Lees hier meer over deze aanlegplaats>>
Of reserveer hieronder direct een aanlegplaats.
ontbijtje OP DE BOOT oTTER eASY hOUSEBOATS
ontbijtje OP DE BOOT oTTER eASY hOUSEBOATS

Ontbijt- en dinerservice

Bestel een zeer uitgebreid, heerlijk dagvers ontbijt om de dag goed mee te beginnen met je mede-opvarenden. Broodjes, croissants, beleg, eieren, voor elk wat wils, een volle tafel.

Of beter gezegd: we kunnen heel moeilijk een goede foto maken, want niet alles past op de tafel :-). Daarna afvaren de Maasplassen op voor een geweldige dag op het water.

Wat zit er bij het ontbijt:

roerei en spek, boter, jam, siroop, chocopasta, kaas, ham, droogworst (van elk 2 schijven), sandwiches en harde broodjes, mini chocokoek, croissant, brioche, cornflakes, melk.

Wel even van tevoren bestellen!

Sloep huren bij je huisboot

Met de meeste boten kun je zelf varen. Maar misschien wil je de Maasplassen van nóg dichterbij ervaren. Huur dan een sloep bij je huisboot. 

supboarden op de Maasplassen Otter Easy Houseboats

Schipper inhuren

Wil of durf je niet zelf te varen of wil je juist van de omgeving genieten zonder je om de boot te bekommeren, huur dan een ervaren schipper in om de boot te besturen. Zo geniet je volop van de omgeving!

Compact klasse met supboard Otter Easy Houseboats

Suppen op de Maasplassen

Sup, de afkorting voor stand-up paddle, staat bij ons voor plezier op het water. Staan of zitten op een supboard en de plassen rond paddelen geeft je een heerlijk vrij gevoel en je bent lekker bezig. Bij ons te huur tijdens je verblijf op een Otter huisboot. 

fietsen huren visit Kinrooi

Fietsen huren bij Visit Kinrooi

De fiets is de uitgelezen manier om dit enorme gebied nog beter te verkennen. Je kan fietsen huren bij Visit Kinrooi. Vraag ons fietsen voor je te regelen of neem zelf contact op met Visit Kinrooi voor meer informatie.

Cadeaubon

Een cadeaubon is altijd leuk om te krijgen maar nog veel leuker om te geven aan iemand die je een vakantie gunt.

Ken jij iemand die wel een vakantie kan gebruiken? Bestel een cadeaubon bij Otter Easy Houseboats en geef de allerliefste een watervakantie op een huisboot cadeau! Samen met de cadeauontvanger overleggen we dan over de reservering. Dat komt helemaal goed!

Feestdagen

Kerst, Pasen, Pinksteren en Hemelvaartsdag worden nog gezelliger, als je ze met of zonder familie en vrienden viert op een Otter huisboot op de Maasplassen in Limburg. De boten worden voor iedere feestdag sfeervol aangekleed en versierd. Zo kom je zelf ook helemaal in de mood.

Speciale gelegenheden

Vier wat je te vieren hebt, is ons devies! En heb je bijvoorbeeld een jubileum, ben je net of 25 jaar getrouwd of gewoon blij dat je een feestje kán vieren? Vier het bij ons op een huisboot tijdens een weekend of een paar dagen weg.

Feestjes op het water zijn de beste en daar werken wij graag aan mee. Geef aan ons door wat de feestelijke gebeurtenis is en wij bereiden de huisboot alvast voor op een feestelijke aankomst. Een betere indruk kan je niet maken op het feestvarken.

dameskapiteins bij Otter Easy Houseboats7

Teamuitstapje

Hoe leer je anderen, of het je collega’s zijn, of klanten, goed kennen? Door samen een nacht door te brengen. Met Otter Easy Houseboats ga je met je groep op avontuur in de Maasvallei.
Je springt samen in het water voor allerlei wateractiviteiten. Of je vaart langs alle mooie plaatsen in de Maasplassen en legt aan in de mooie jachthavens in de buurt.

dameskapiteins bij Otter Easy Houseboats7

Familieweekend

Voor ieder gezin een eigen accomodatie is ideaal als je samen een weekend door wilt brengen. Er zijn 8 boten beschikbaar, dus neem je familie mee! Een huisboot voelt net als een vakantiehuis en is minimaal geschikt voor 4 personen. Hoe gaaf is het, om met z’n allen het avontuur aan te gaan en te gaan varen!

Bedlinnen

Genieten van onze hotelservice: de bedden worden voor je opgemaakt, zodat je ’s avonds, na een heerlijke avond met een glas wijn en zonsondergang op je bootterras, direct tussen de lakens kunt kruipen. Bestel het bedlinnen tijdens je reservering. 

Badlinnen

De luxe warmwaterdouches op de Comfort M en XL worden nog luxer met onze zachte handdoeken. Dat is toch hardstikke fijn als het al klaarligt in onze luxe doucheruimte? Een handdoekenpakket bestaat uit een grote en een kleine handdoek. Per persoon bij te boeken als extra optie.

Gasbarbecue

Op het water is er niets heerlijkers dan lekker buiten eten klaarmaken. Een handige 5-persoons gasbarbecue hebben wij voor je beschikbaar. Geen gedoe met briketten, maar veilig en snel barbecuen met genoeg ruimte voor 5 personen. Je bestelt deze bij de extra opties.

Hond mag mee

Viervoeters genieten enorm van het leven op het water en is daarom van harte welkom op onze boten. 

Kinderstoel

Voor het eerst met de kleine op vakantie. Ze heeft nog wel haar eigen stoel nodig. We hebben een kinderstoel gratis beschikbaar. Wel even bij het reserveren aangeven dat je een kinderstoel nodig hebt.

Bestel een cadeaubon

Het mooiste moment in het leven is je geliefden blij maken met een geschenk.
Verras je dierbaren met een persoonlijke cadeaubon voor een huisbootvakantie in Limburg. Eenvoudig en uniek, verzonden via e-mail of per post. Bestel via het bestelformulier en kies een bedrag of bepaal een bedrag naar eigen keuze.Total


Geschenkgutschein

Der schönste Moment im Leben ist, Ihre Lieben mit einem Geschenk glücklich zu machen.
Überraschen Sie Ihre Lieben mit einem persönlichen Geschenkgutschein für einen Hausbooturlaub in Holland. Einfach und einzigartig, per E-Mail oder Post verschickt.

Bestellen Sie über das Bestellformular und wählen Sie einen Betrag Ihrer Wahl.Total