Tijdelijke thuishaven jachthaven Wessem

Tijdens de maatregelen van de coronacrisis liggen de Otter Easy Houseboats in jachthaven Wessem op de Maasplassen, vlak aan de Belgische grens maar nog net in Nederland. In Nederland mag namelijk gevaren worden. Van hieruit kan je helemaal tot aan Roermond varen en onderweg op de plassen en meren aanleggen met alleen de natuur om je heen.

De thuishaven van Otter Easy Houseboats is jachthaven De Spaanjerd, gelegen in Kinrooi aan de Grensmaas in Belgisch Limburg. De haven ligt circa 15 km vanaf Roermond. Een echte familiejachthaven met de Blauwe Vlag! Er zijn bijna 550 ligplaatsen en vanwege snelheidsbeperkingen wordt er altijd rustig gevaren. De Spaanjerd beschikt over tal van kwalitatieve voorzieningen, zoals mooi uitgeruste speelterreinen, een wasserette, wifi, schoon sanitair, een gratis fijn zandstrand en leuke wateractiviteiten. Lekker eten en drinken kun je op wandelafstand. De gemeente Kinrooi zelf is alleen al vanwege zijn uitgebreide, bewegwijzerde fiets- en wandelroutenetwerk een bezoekje waard. 

De Otter ligplaatsen

De ruime ligplaatsen van Otter huisboten liggen aan een moderne 2,5 meter brede steiger.  Deze steiger is gelegen aan een smalle landtong met vrij uitzicht over de haven, de zeilschool en het grote recreatiemeer voor de haven. Stap aan boord en voel direct de vrijheid van een vakantie op het water. 

De nieuwe en ruime sanitaire voorzieningen bevinden zich op slechts 100 meter van onze ligplaatsen. Tijdens je vakantie op de huisboot heb je dus alle gemakken binnen handbereik!

Onze steiger bevindt zich in het gedeelte van de haven waar voornamelijk luxe motorjachten en zeiljachten hun vaste ligplaats hebben. Wanneer het zonnetje schijnt, waan je je daarom al snel aan de Franse Rivièra! 

Otter huisboten in tijdelijke thuishaven Wessem

 

 

 

 

 

 

 

 

Otter huisboten in thuishaven De Spaanjerd

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer vragen?

neem contact op!

Zin in een watervakantie?

reserveer je boot naar keuze