Greatstay App

Download de app!

Blijf op de hoogte met de Greatstay app

De Greatstay app is speciaal ontwikkeld voor onze gasten. Je vindt hele handige informatie in de app, bijvoorbeeld over de omgeving, wanneer je kunt in- en uitchecken, over Jachthaven De Spaanjerd en over de weersomstandigheden. Direct op je telefoon, zonder lang te zoeken. Heb je een vraag? Ook die kan gesteld worden via de app. Wil je een ontbijt bestellen of de dinerservice? Dit kan allemaal via de app.

Ga naar Google Play Store of de Appstore en download de Greatstay-app. Zoek daarna op Otter Easy Houseboats en je bent er helemaal klaar voor. Of scan deze qr-code om de Greatstay-app te downloaden.

Scan deze qr-code om de Greatstay-app te downloaden
qr codes appstore en Android greatstay
dameskapiteins bij Otter Easy Houseboats5

Bestel een cadeaubon

Het mooiste moment in het leven is je geliefden blij maken met een geschenk.
Verras je dierbaren met een persoonlijke cadeaubon voor een huisbootvakantie in Limburg. Eenvoudig en uniek, verzonden via e-mail of per post. Bestel via het bestelformulier en kies een bedrag of bepaal een bedrag naar eigen keuze.Total


Geschenkgutschein

Der schönste Moment im Leben ist, Ihre Lieben mit einem Geschenk glücklich zu machen.
Überraschen Sie Ihre Lieben mit einem persönlichen Geschenkgutschein für einen Hausbooturlaub in Holland. Einfach und einzigartig, per E-Mail oder Post verschickt.

Bestellen Sie über das Bestellformular und wählen Sie einen Betrag Ihrer Wahl.Total