Vaar over de Maasplassen naar Thorn, leg aan bij de aanlegsteiger in Thorn en geniet van alle faciliteiten die de natuur en Parc Maasresidence Thorn te bieden heeft:

Lekker laten verwennen in één van de horecagelegenheden

Spelen met zand en water op het Beach strand

Leuke activiteiten voor kinderen van alle leeftijden

Otter aanlegsteiger Thorn

Een dagje varen op de Maasplassen geeft dat heerlijke vrije gevoel van op het water zijn en genieten van de natuur. Ga er een dag op uit om te varen over de Maasplassen. Na plusminus 45 minuten kom je via vanaf de Spaanjerdplas, via de Maas bij de Maasplas De Grote Hegge. Daar leg je aan bij de exclusieve aanlegsteiger van otter ehb in Thorn. Deze ligt vlak tegen Parc Maasresidence Thorn aan. Als je hebt aangelegd, kijk je uit over de Maasplas De Grote Hegge.
Je kan hier overdag of ’s nachts blijven liggen en genieten van de ondergaande zon. Overnachten gaat vanzelf en morgen kan je weer verder varen of gewoon terug naar Kinrooi.

Activiteiten

Parc Maasresidence Thorn biedt diverse luxe faciliteiten en evenementen aan die jouw verblijf in Thorn nog meer glans geven. Duik bijvoorbeeld in het overdekte MRT zwembad en geniet van de prachtige natuurlijke Maasplassen op het dagstrand MRT Beach. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een superdag in goed gezelschap.

Thorn toeristen Otter easy houseboats

Het witte dorp Thorn

Het prachtige dorp Thorn is het zeker waard om te bekijken en sfeer te proeven. Pak een terrasje en bezoek de kathedraal en wandel daarna gezellig door het witte dorp. Nog even een lekkere lunch of diner of op het park van Maasresidence Thorn en dan weer terug op de boot om van de zonsondergang te genieten.

E-FLOW foilen Otter Easy Houseboats

Efoilen

Wil je iets nieuws leren op het water, dan is Efoilen misschien iets voor jou. Zweven boven het water.
Boek hier één of meerdere dagdelen in de jachthaven in Thorn.
Limburg wandelen

Wandelen

Via een korte wandelroute langs de boulevard en een idyllisch bruggetje wandel je naar Parc Maasresidence Thorn, waar je gebruik mag maken van alle faciliteiten. De andere kant op is ook een heerlijke wandeling door de natuur, langs het water en zandstrandjes. De buffels staan daar te grazen.

Zin in een watervakantie?

reserveer je boot naar keuze

Bestel een cadeaubon

Het mooiste moment in het leven is je geliefden blij maken met een geschenk.
Verras je dierbaren met een persoonlijke cadeaubon voor een huisbootvakantie in Limburg. Eenvoudig en uniek, verzonden via e-mail of per post. Bestel via het bestelformulier en kies een bedrag of bepaal een bedrag naar eigen keuze.Total


Geschenkgutschein

Der schönste Moment im Leben ist, Ihre Lieben mit einem Geschenk glücklich zu machen.
Überraschen Sie Ihre Lieben mit einem persönlichen Geschenkgutschein für einen Hausbooturlaub in Holland. Einfach und einzigartig, per E-Mail oder Post verschickt.

Bestellen Sie über das Bestellformular und wählen Sie einen Betrag Ihrer Wahl.Total