Watervakantie in de winter

En dan is het winter en je hebt gewoon zin in vakantie. Herken je dit?
Boek hier een huisboot in de winter

 Boek een huisboot met vaste ligplaats

in de herfst of winter

Als je een paar dagen weg wilt, is het fijn om dicht bij huis te blijven en dus in eigen land een paar dagen te vertoeven. Kabbelende plassen en kronkelende rivieren voegen altijd iets toe aan je vakantiebeleving. Een paar nachten of een weekend op het water kan al genoeg zijn om je een ander mens te voelen. Het gekabbel om je heen werkt rustgevend en de kans is dan ook groot dat alle opgebouwde stress snel van je af valt. Je ligt heerlijk rustig in de haven en is het weer geschikt, dan boek je een dagje varen erbij.
 

Verwarming aan boord

Onze huisboten Comfort M en XL zijn perfect geschikt om in de herfst of winter op te vertoeven. Ze hebben een goede verwarming, warme douche en alle comfort en ruimte om elkaar niet in de weg te zitten. Thuishaven De Spaanjerd is de ideale plek voor een rustige nacht op het water.
 

Alle voorzieningen aan boord

Aan boord van onze huisboten hoef je niets te doen. Neem je verrekijker mee om de vogels te volgen. Daarna met een stapel boeken op de bank, wachten tot de tijd voorbij gaat. De keuken is van alle gemakken voorzien om je eigen kostje klaar te maken. 
 

Genieten van de natuur en elkaar

De thuishaven ligt midden in het Maasplassen natuurgebied. Je loopt vanaf de boot direct het natuurgebied in om samen van prachtige wandelingen te genieten. Thuisgekomen op de boot is het tijd voor een goed gesprek bij een goed glas wijn.
Galloway koeien Maasplassen web
paarden Maasplassen
paarden Maasplassen
Winter met Otter Easy Houseboats Limburg
Winter met Otter Easy Houseboats Limburg
Winter met Otter Easy Houseboats Limburg
Galloway koeien Maasplassen web
Winter met Otter Easy Houseboats Limburg
Winter met Otter Easy Houseboats Limburg

Zin in een watervakantie?

reserveer je boot naar keuze

Bestel een cadeaubon

Het mooiste moment in het leven is je geliefden blij maken met een geschenk.
Verras je dierbaren met een persoonlijke cadeaubon voor een huisbootvakantie in Limburg. Eenvoudig en uniek, verzonden via e-mail of per post. Bestel via het bestelformulier en kies een bedrag of bepaal een bedrag naar eigen keuze.Totaal


Geschenkgutschein

Der schönste Moment im Leben ist, Ihre Lieben mit einem Geschenk glücklich zu machen.
Überraschen Sie Ihre Lieben mit einem persönlichen Geschenkgutschein für einen Hausbooturlaub in Holland. Einfach und einzigartig, per E-Mail oder Post verschickt.

Bestellen Sie über das Bestellformular und wählen Sie einen Betrag Ihrer Wahl.Totaal