Kerstvakantie op het water

Een huisboot als vakantiehuis tijdens de kerstdagen
Boek hier een huisboot met de kerstdagen

Een huisboot als vakantiehuis

Ben je op zoek naar een vakantiehuis voor de kerstdagen, denk dan ook eens aan het huren van een stilliggende huisboot. Met dezelfde faciliteiten als een stacaravan of tiny house, en toch heerlijk dobberend op het water. Kabbelende plassen en kronkelende rivieren voegen altijd iets toe aan je vakantiebeleving.
Tijdens de kerstdagen bieden wij ook een ontbijtservice en dinerservice aan. Er is een volledig ingerichte keuken aanwezig, maar een kerstdiner laten bezorgen is ook mogelijk.
 Je ligt heerlijk rustig in de haven en is het geschikt weer om te varen (minder dan windkracht 4), dan boek je een dagje varen erbij. Ook is er een sloep beschikbaar om mee het water op te gaan.
 

Verwarming aan boord

Onze huisboten Comfort M en XL zijn perfect geschikt om tijdens de kerstdagen op te vertoeven. Ze hebben een goede verwarming, warme douche en alle comfort en ruimte om elkaar niet in de weg te zitten. Thuishaven De Spaanjerd is de ideale plek voor een rustige nacht op het water.
 

Genieten van de natuur en elkaar

Spelletjes doen met z’n allen, met een stapel boeken op de bank of gezellig met elkaar bijkletsen. Uitstapjes zijn ook genoeg voorhanden. Bezoek een leuke stad als Roermond of Maastricht. De thuishaven ligt midden in het Maasplassen natuurgebied. Je loopt vanaf de boot direct het natuurgebied in om samen van prachtige wandelingen te genieten. Thuisgekomen op de boot is het tijd voor een goed gesprek bij een goed glas wijn.
paarden Maasplassen
paarden Maasplassen
Winter met Otter Easy Houseboats Limburg
Winter met Otter Easy Houseboats Limburg
Winter met Otter Easy Houseboats Limburg
Winter met Otter Easy Houseboats Limburg
Galloway koeien Maasplassen web

Zin in een watervakantie?

reserveer je boot naar keuze

Bestel een cadeaubon

Het mooiste moment in het leven is je geliefden blij maken met een geschenk.
Verras je dierbaren met een persoonlijke cadeaubon voor een huisbootvakantie in Limburg. Eenvoudig en uniek, verzonden via e-mail of per post. Bestel via het bestelformulier en kies een bedrag of bepaal een bedrag naar eigen keuze.Totaal


Geschenkgutschein

Der schönste Moment im Leben ist, Ihre Lieben mit einem Geschenk glücklich zu machen.
Überraschen Sie Ihre Lieben mit einem persönlichen Geschenkgutschein für einen Hausbooturlaub in Holland. Einfach und einzigartig, per E-Mail oder Post verschickt.

Bestellen Sie über das Bestellformular und wählen Sie einen Betrag Ihrer Wahl.Totaal