Vier de maand mei op het water

Een huisboot als vakantiehuis tijdens de Paasdagen
Boek hier een huisboot in mei

Een huisboot als varend vakantiehuis

Ben je op zoek naar een vakantiehuis voor de maand mei, denk dan ook eens aan het huren van een varende of stilliggende huisboot. Met dezelfde faciliteiten als een tiny house, en toch heerlijk varend op het water. Kabbelende plassen en kronkelende rivieren voegen altijd iets toe aan je vakantiebeleving.
Er is een volledig ingerichte keuken aanwezig, maar een luxe verzorgd diner laten bezorgen is ook mogelijk. Wij bieden ook een ontbijtservice en dinerservice aan.
Met alle huisboten van Otter Easy Houseboats mag gevaren worden zonder vaarbewijs. Bijna 90% van onze gasten kiest voor deze meest avontuurlijke optie. Tijdens het reserveren voeg je het vaarpakket toe. Ook is er een sloep beschikbaar om mee het water op te gaan.

Verwarming aan boord

Onze huisboten Compact, Comfort M en XL zijn perfect geschikt om tijdens de maand mei op te vertoeven. Ze hebben een goede verwarming, warme douche en alle comfort en ruimte om elkaar niet in de weg te zitten. Thuishaven De Spaanjerd is de ideale plek voor een rustige nacht op het water.

Genieten van de natuur en elkaar

Spelletjes doen met z’n allen, met een stapel boeken op de bank of gezellig met elkaar bijkletsen. Uitstapjes zijn ook genoeg voorhanden. Bezoek een leuke stad als Roermond of Maastricht. De thuishaven ligt midden in het Maasplassen natuurgebied. Je loopt vanaf de boot direct het natuurgebied in om samen van prachtige wandelingen te genieten. Thuisgekomen op de boot is het tijd voor een goed gesprek bij een goed glas wijn.

Dinner on the Lake komt naar Kinrooi

Goed nieuws! Dinner on the Lake doet binnenkort Kinrooi aan. Dit gastronomisch avontuur op het water reist tijdens de zomer heel België door. En tussen 8 april en 29 mei, ligt het restaurant op steenworp afstand van onze huisboten.
  • Dinner on the Lake kost 159 euro per persoon en is inclusief:
  • Aperitief bij aankomst
  • Twee amuses
  • Diner met vijf gangen
  • Alcoholische en non-alcoholische dranken tijdens het eten tot en met dessert
  • Koffie en thee na dessert

Kortom: een gastronomische ervaring die je niet mag missen. Dus wil jij bijzonder overnachten combineren met bijzonder dineren? Reserveer dan snel je tafel én je huisboot. Wacht niet te lang, want vol is vol.

Otter Easy Houseboats terras
paarden Maasplassen Belgisch Limburg
Winter met Otter Easy Houseboats Limburg
Dinner on the lake
Winter met Otter Easy Houseboats Limburg
Winter met Otter Easy Houseboats Limburg
Winter met Otter Easy Houseboats Limburg
Galloway koeien Maasplassen web

Zin in een watervakantie?

reserveer je boot naar keuze