Vier de Paasdagen op het water

Een huisboot als vakantiehuis tijdens de Paasdagen
Boek hier een huisboot in de Paasvakantie

Een huisboot als vakantiehuis

Ben je op zoek naar een vakantiehuis voor de Paasvakantie of het Paasweekend, denk dan ook eens aan het huren van een stilliggende huisboot. Met dezelfde faciliteiten als een stacaravan of tiny house, en toch heerlijk dobberend op het water. Kabbelende plassen en kronkelende rivieren voegen altijd iets toe aan je vakantiebeleving.
Tijdens deze feestdagen bieden wij ook een ontbijtservice en dinerservice aan. Er is een volledig ingerichte keuken aanwezig, maar een Paasdiner laten bezorgen is ook mogelijk.
 Je ligt heerlijk rustig in de haven en is het geschikt weer om te varen (minder dan windkracht 4), dan boek je een dagje varen erbij. Ook is er een sloep beschikbaar om mee het water op te gaan.
 

Verwarming aan boord

Onze huisboten Comfort M en XL zijn perfect geschikt om tijdens een Paasweekend op te vertoeven. Ze hebben een goede verwarming, warme douche en alle comfort en ruimte om elkaar niet in de weg te zitten. Thuishaven De Spaanjerd is de ideale plek voor een rustige nacht op het water.
 

Genieten van de natuur en elkaar

Spelletjes doen met z’n allen, met een stapel boeken op de bank of gezellig met elkaar bijkletsen. Uitstapjes zijn ook genoeg voorhanden. Bezoek een leuke stad als Roermond of Maastricht. De thuishaven ligt midden in het Maasplassen natuurgebied. Je loopt vanaf de boot direct het natuurgebied in om samen van prachtige wandelingen te genieten. Thuisgekomen op de boot is het tijd voor een goed gesprek bij een goed glas wijn.
Otter Easy Houseboats terras
paarden Maasplassen Belgisch Limburg
Winter met Otter Easy Houseboats Limburg
Winter met Otter Easy Houseboats Limburg
Winter met Otter Easy Houseboats Limburg
Winter met Otter Easy Houseboats Limburg
Galloway koeien Maasplassen web

Zin in een watervakantie?

reserveer je boot naar keuze